Post a New Reply
Reply to thread: HTS545025B9SA02
Username:
Post Subject:
Post Icon:
Your Message:
Smilies
Smile Wink Cool Big Grin
Tongue Rolleyes Shy Sad
At Angel Angry Blush
Confused Dodgy Exclamation Heart
Huh Idea Sleepy Undecided
[get more]
Post Options:
Thread Subscription:
Specify the type of notification and thread subscription you'd like to have to this thread. (Registered users only)




Image Verification
Please enter the text contained within the image into the text box below it. This process is used to prevent automated posts.
Image Verification
(case insensitive)

Attachments
You are currently using 76.65 KB of your allocated attachment usage (Unlimited) [View My Attachments]
New Attachment:


Thread Review (Newest First)
Posted by bpatrckmyandext4036 - 08-26-2017, 01:12 AM
Ripping Underground Audio. Hear: a Dance dj mix
Posted by 619data - 04-14-2016, 01:57 PM
I've sent a message to support@mrtlab.com
Posted by MRT_Service - 04-14-2016, 07:44 AM
(04-13-2016, 01:35 PM)619data Wrote:  Thank you, I'll try that. But, I think I did do that. Also, recovering the NVRAM comes up with the same values.


@MRT_Service

I am able to generate the zone.  The zone module also passes the Modules Test as well.

Attached is a screen shot and the log as well.

The first file is a screen shot of the Edit HDD ID screen.  It comes up with all correct information, yet it is bank ID on the Model information area of the utility.

Second is a worklog of what I have done this morning.

Thanks for the help.

@PCLab

It only clicks when accessing corrupted modules.

PLease contact our technical support to deal with your case.

Here are the contact ways:

E-mail: service@mrtlab.com
Skype: service@mrtlab.com

Looking forward to hearing from you.
Posted by 619data - 04-13-2016, 01:35 PM
Thank you, I'll try that. But, I think I did do that. Also, recovering the NVRAM comes up with the same values.

@MRT_Service

I am able to generate the zone.  The zone module also passes the Modules Test as well.

Attached is a screen shot and the log as well.

The first file is a screen shot of the Edit HDD ID screen. It comes up with all correct information, yet it is bank ID on the Model information area of the utility.

Second is a worklog of what I have done this morning.

Thanks for the help.

@PCLab

It only clicks when accessing corrupted modules.
Posted by MRT_Service - 04-13-2016, 03:18 AM
(04-12-2016, 09:03 PM)619data Wrote:  Hello,

We have a HTS545025B9SA02 that has a blank ID. The HD goes ready and stays spin up.

Startup Mode...................................... : Normal Mode


WARNING! Failed to obtain the hard disk ID information. It may caused by the following reasons:
1. Incorrect compiler module.
2. NV-RAM configuration is incorrect.

Selected family:HTS5450xxB9

Model:

Loading TeachKey.................................. : OK

Loading NV-RAM.................................... : OK

Loading module table.............................. : OK

Loading "Open" module table....................... : Error

Loading Zone...................................... : Error

Initialization is complete


Read NV-RAM...................................... : OK!


Read IDNT......................................... : OK
Read SN00......................................... : OK
Read CNS1......................................... : OK
Read PIDM......................................... : Error

The HDD ID is present in the screen. When opening the modules table there is corruption on the the modules on the bottom. Unable to read from P-List or G-List modules. Also, the Open Modules Tables seem to have the corrupt modules, Copy 0 and Copy 1 look ok, except the modules have errors.

Is there anything we can do for this hard drive?

Thank you for your time,

Tim


Hello, Error occurs in your " Loading Zone", I have circled it red in the following picture:

[Image: screenshot.png]

And what you need to do is to check the zone.
Posted by pclab - 04-12-2016, 10:12 PM
Does it click or make noises?
You can try to do a headmap and try to reach an ID.
Posted by 619data - 04-12-2016, 09:03 PM
Hello,

We have a HTS545025B9SA02 that has a blank ID. The HD goes ready and stays spin up.

Startup Mode...................................... : Normal Mode


WARNING! Failed to obtain the hard disk ID information. It may caused by the following reasons:
1. Incorrect compiler module.
2. NV-RAM configuration is incorrect.

Selected family:HTS5450xxB9

Model:

Loading TeachKey.................................. : OK

Loading NV-RAM.................................... : OK

Loading module table.............................. : OK

Loading "Open" module table....................... : Error

Loading Zone...................................... : Error

Initialization is complete


Read NV-RAM...................................... : OK!


Read IDNT......................................... : OK
Read SN00......................................... : OK
Read CNS1......................................... : OK
Read PIDM......................................... : Error

The HDD ID is present in the screen. When opening the modules table there is corruption on the the modules on the bottom. Unable to read from P-List or G-List modules. Also, the Open Modules Tables seem to have the corrupt modules, Copy 0 and Copy 1 look ok, except the modules have errors.

Is there anything we can do for this hard drive?

Thank you for your time,

Tim